Entry for August 13, 2006

Hehe, s-a racit un pic asa. Aproximativ 22 grade C. A trebuit sa duc cuiva ceva si am facut o baie la golf la Alma. Spre surprinderea mea insa acolo s-a macinat plaja mult de tot. Din tarmul plin de pietris si cu apa direct adanca, s-a transformat intr-un tarm mancat, plin de alge si stanci la mal, iar in apa, ciudatel, la fund un strat gros de alge ca un covor care nu era chiar placut la simtit. Imi aducea aminte de angoasa adancimii din Ciurel, de apa dulce.

Asa ca am luat toate golfurile la rand. Iara surprindere: in urmatorul golf se auzea in apa acel fasait-sasait pe care il auzeam anul trecut in golful anterior si eu care credeam ca e de la diguri. Insa acolo nu e nici un dig. Nu stiu de unde vine, dar e putin creepy, de parca marea ar murmura. (Sa fie zgomotul unei elice din larg? Nu cred). Iar la Capitanie, supriza! Acolo se construieste in stil mare, chiar langa si au deformat pana si malul, vor sa construiasca niste blocuri (pe ce fundatie, nu stiu, nu era o groapa de gunoi acolo?) si tot malul e un santier. Iar mai incolo in primul golf din Mamaia, unde e hotelul lui Mazare, apa se amesteca cu cea din lac si e aproape verde. Super-conditii:) Yeak! Bineinteles ca era full, iar de la Parc incolo spre Perla era om langa om, cearceaf langa cearceaf. Si era totusi ora 18.

Pana la urma am facut baia in groapa de la Parc. Ce misto e sa inoti, atat de sanatos! Si acum work ca iar e duminica seara si luni trebuie sa fie gata aia, si aia, si aia…

2 Comments

 Add your comment
  1. se apropieeee ….vine…..:-)

  2. :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.