Vama dulce Vama

Weekend-ul acesta am decis sa nu mai mergem nicaieri si sa stam acasa ca sa ne hodinim si sa lucram. Ceea ce s-a si intamplat, si se intampla :) si mai mult… se va intampla inca! Dar aseara iesiti la un suc cu I&D s-a formulat magicul “Hai sa mergem in Vama” si dupa un ocol pentru tzoale la Navodari pe la 1 am ajuns, constienti ca va fi una din ultimele vami pline pe anul asta. In Expirat am dat fericit si previzibil peste Cif, Rox si Petru, care facusera un weekend bulgaresc. Nu pot sa uit Heineken-ul agatat pe drum de la benzinarie savurat ca pe cea mai magnifica licoare din lume, experienta semi-orgasmatica, si opritul dupa Ovidiu dansat in lumina farurilor pe Vaya Con Dios de la radio cu mare chef de petrecere.

Am auzit asa: un Arctic Monkeys, un Editors si un The Fratellis, care evident m-au uns pe suflet si pe care s-a dansat tinereste. Plin de pizdet in Vama, de-o salivare octogenara. Din pacate dijeii s-au aruncat pe un indie mai putin spectaculos asa ca au trebuit sa schimbe registru, spre frustrarea noastra ca deh! dupa ce auzi Arctic Monkeys nu mai iti vine sa-ti batzai fundul pe RHCP. Dar a fost frumos, as always. Si n-am stat mult, ne-am hamsiit lung la final si in afara de sofer (slava Domnului!) am dormit butuc toti in masina.

Si tot ieri o baie pe final de zi dupa 19 la capat de Mamaia cu alergat prin apa, cu fetele, cu scufundat un pic dupa geamandura. Toata lumea zambea si radea.

This is fun.

Leave a Comment

Your email address will not be published.