Postul din 26 decembrie 2008

Aseara, neprogramat, dupa un D’Art care se doreste din ce in ce mai cultural – cu sau fara voia poporului, oricum nu conteaza, sa fie cultura ca-i de bine bai nene! – ajungem in urma unui insight de insight in… Shout!  Pe Semanatorului nr. 5, de la Trocadero la vale prima pe stanga. Pampam! Noul Pulse, noul Next, noul Virus, noul Taclale vechi al Ctei. Ultima locatie de boschetareala rockerist alternativa pentru publicul amator de. Fost fun, eram cu Cifone si Mihnea, ne-am intalnit cu mai mult de jumate de gasca din Pulse, da-i cu ’80, da-i cu niscavai indie (“Sex on Fire” a lui Kings of Leon fost power-play). Nice. Locatia mai pe genul tiganeala termopanista, da’ scuzabil ca de abia ii dadusera drumul, cica au luat-o ca atare si n-avusera timp de renovari. Plasma da pa perete facea toti banii :) Oricum frumos ca mai exista oameni care au curaj sa stranga gasca alternativa a Ctei si s-o’mbete, s-o danseze, s-o… etc. D.B. se-ntuziasma luat manageristic cu ideea reluarii clubului, care ar putea chiar fi. Cateva beri, cateva shoot-uri, dans, tineret si voie buna si roata hormonala incepe sa se invarta.

Dar nu pentru reclama dedicata intrasem aci ci sa-mi aduc aminte ca n-am imbatranit asa tare, ca nu mai sunt chiar asa tanar, ca uite inca am unde sa chefuiesc, ca ma bate gandul sa ma stabilesc de tot in Constanta (9 luni de apa sarata bate la fund 3 luni de cluburi bune) si ca tot nu stiu ce vreau de la mine si poate ca ar trebui sa o iau ca atare.

Boo!

bese: dupa, Marius la telefon imi spune sa o las mai moale si sa nu mai incerc toate usile de Matiz cu cheile mele la-ntoarcere pe ritmuri bete de telefon in ureche:) uitasem :) … I won’t. Dar baremi stiu ca are cine sa-mi arunce chifle dupa gard la parnaie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.