We have to break, break, break

Unde? Oriunde. Escapada la Buc a inceput cu munca si alergatura. Si s-au rezolvat, o buna parte…

Nu de asta am intrat aici. Ma obsedeaza politistul in civil de aseara din Control de la razie. Inaltut, cu plete carliontate, slinos. Cautau pe cineva anume pana nu i-au gasit. Ce cauta acolo domne? Nu in club, in institutia aia. Cum il chema, ce grad avea si ce a facut cand era tanar. Sa revenim…

Dupa un “meeting” in o’as am ajuns la concertul aniversar cinspe ani “Sarmalele Reci”. La MTR, intrarea nu o mai stiu ca am sters sms-ul. Frumos, am prins ultima parte si cea mai buna. Nu inteleg de ce mai exista formatia asta; probabil dintr-un abitz personal Z. Ce misto facea pe scena, ce pasiune, ce deschidere, ce caracter, ce cravata de pionier inmanata de un negru ne-cubanez (il stim toata lumea, ne prefacem ca nu). Mai mult de 15 ani de muzica se cunosc – cu tot cu grifurile alea din ’80 care evident nu-s mai “pe punk”. La bisuri nu-i lasa sala sa plece, cantam refrenul si se tropaia. Pana la urma iubita bateristului ne-a multumit.

Asa, asta fu <un concert>. Next, Control… unde am avut inspiratia sa mai stam dupa razie, ca deh…. trebuia sa ne “imbuneze” cu niste muzica buna. Oh, si fu! Maximo Park, Cinematicii iar la B.Party pulsul mi-a luat-o razna. Oh yeah! O data pe luna asa ceva si-s … parfum curat. Pe urma am observat ca e de la playlist, s-a pus aseara si alt indie misto de care nu stiam dar pe care nu prea-mi venea sa ma batzai. Pai pe “Break” eram cam io cu Cifone si-nca-o tanara si cam atat. Desi la final au spart-o pe electro. Oricum acum stiu de ce dansez cu mainile-n buzunare.

Cam atat, au mai ramas niste intalniri si-o vizita conjugala de control la D. Intre timp… site-uri au mai venit, vor mai veni, e de munca, iar astia au mai agatat o banca => aglomerare. Munca = bani = datorii diminuate. Amin!

Leave a Comment

Your email address will not be published.