Postul din 18 iunie 2009

later.txt

“to achive
– ”

adica… ce… trebuie ceva? o escapada de minim 1 luna / maxim 1 an in KL si imprejurimi n-ajunge?! cpm! altceva ce?! ‘junge. m-a mancat in coeur si iar mi-am pus paie-n cap cu Lore, adica ma mananca inca. sper sa-mi treaca cat mai repede … stresu’ drq. de fapt e vorba de mai mult trecut dar hai sa nu intru in detalii. m-au cam muncit astia la munca; tre’ sa fac manajment, canci.

eu caut sa distrug corola de minuni a lumii… haved fun. bai! nu am facut baieeee in mareeee pana acum – pe genul evadare / resetare – poate-n we la bulgari. e cam rece.

2 Comments

 Add your comment
  1. a fost o alegere sa-l las pe P. sa stea “fata in fata” cu “dusmanul”. mai putin constienta. la masa aia am stat in locul acela in ultimele cel putin 2,3 dati. am facut bine. nu, nu ma simt mai viu, ci ca ma consum degeaba / aiurea. ar fi bine sa te pui in concordanta cu alegerile TALE.

  2. te simteai viu cand dadeai ture cu masina prin Tomis Nord. lucru care a ramas in continuare pt “sufletul tau” multa vreme de atunci, inclusiv acum. si-i mai mult de la verde. da, viu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.