Lectia no 2 despre curve

In viata asta am primit pana acum doua lectii despre curve. Prima mi-am insusit-o asumat pe la 23 si am primit-o parinteste de la un vecin la care nici sa nu te astepti. La parinteste, nu la altceva.

Lectia no 1. Nu spune niciodata unei femei ca este curva in fata. Pentru ca este femeie, si se simte si se supara si o jignesti. Daca la propunerea ta de a o posti cu un amic accepta te poti bucura ‘frateste’ de ea in cel mai dulce promiscuu si exhaustiv mod posibil. Atat.

Lectia foarte importanta. Cum ziceam la varsta aceea am spus unei curve in fata ca este curva si am primit o bine meritata palma peste fata. La care am intors din betie si naivitate crestina si un al doilea obraz si am mai mancat o palma. La care m-am trezit brusc din starea edenica in care eram cufundat si mi s-a parut la fel de brusc ca arunc margaritare porcilor. Si am plecat.

Lectia no 2. Sa nu stai la masa cu curvele.

Lectie pe care ma incapatanez in continuare sa nu mi-o asum. Desi mi se dovedeste de n si n ori. Si nu, nu-i vorba de tinereasca stupid defazata incrancenare. Cel mai elocvent mi s-a intamplat de curand intr-un club, si vai! cata dreptate avea, iar daca ar fi fost dupa mine as fi stat si as fi lasat loc si de altceva, un “buna ziua” in extenso, ca … cine stie, nederanjandu-ma prea mult asocierea cu ceva de care ma dezic.

Disclaimer: Este posibil ca anumite persoane sa faca paralele de similitudine cu realitatea lor pe acest post. In acest caz sunt rugate cu staruinta sa reconsidere de cel putin doua ori. Si daca da, si daca da… ce vina am eu ca te regasesti prin textul de mai sus? Nu te regasi. Alta ma-ta nu mai face.

2 Comments

 Add your comment
  1. si-mi dau seama ca la no. 2 inca mai am de lucru la “de ce”. d’aia fiind si neasumat pana acum.

Leave a Comment

Your email address will not be published.