Postul din 23 august 2009

Aseara o Vama frumusica inspre final de sezon cum ar veni. S-a lasat cam rece. Se pare ca Spice, terasa batraneasca gen 30ish de langa Expirat, este da place. Compromisul care trebuie. M-am dansat un pic, ceea ce mi-a prins foarte bine. Petru adormise de tot pe un pat acolo:). Expiratul plin-plin dar se repeta faza de data trecut cu golirea ringului pe indie la “I predict a riot”. Yu fuckers! La pustani in Goblin misto ca si pana acum. Frumoasa-i tineretea domne, mai ales cand e cool. Cred ca se playeaza acolo cea mai ‘indie’ muzica din Vama, chit ca nu-i brit. Iar cum de final am auzit acolo “Aerials” a lui SOD ce mi-a barait spre pofta-n urechi toata seara ce pot sa zic… Controlul, nu gol-gol, dar expirat. Mi-a adus Cifone flori spre impacare:), funny, ar trebui sa am si o poza cu asta. N-a invatat pana la varsta asta ca la mine functioneaza ciocolata sau bomboanele, mai genul stomac ajea. M-am intersectat cu mai multa lume majoritara ex-Pulse. Am auzit un zvon favorabil ca se pune de-o inviere. Sa vedem. M-a prins si Vali la dansuri un pic, dar am cam gafait, nu prea mai am antrenament. Si se mai intampla si lucruri care trebuie precum “Crazy” – Aerosmith, ca deh Vama dulce Vama.

Am cam frecat-o-n ultimul timp, si de ce sa… imi place.

le: dupa-amiaza niste valurele ce pe webcam pareau destul de mari dar de abia tarau placa. eh, de control, asteptam septembrie care se cam lasa asteptat vaz. si intalniri “intamplatoare” (? – neah, karma-i clar) cu trecutul, insa mi-au limpezit indoieli: pana la urma mut personajul principal de tot in 30iz.

3 Comments

 Add your comment
  1. :) Serios? Ce e cu Pulse-ul? Wow… Ar fi prea pizda sa se deschida ceva de genul… !! :)

  2. baietii (Dragos si Ceapa) cauta spatiu. cica. sa vedem…

  3. Pana atunci iti recomand Friends and Co. Pe strada Decebal, in spatele Salii sporturilor :) E foarte fain si acolo… ;)

Leave a Comment

Your email address will not be published.