Postul din 30 ianuarie 2010

Azi a fost ceva special. Pe langa faptul ca a fost o zi semi-libera – need it big time, a inceput anul in sforta tare, ianuarie cre’ca bate iar o medie zilnica de 10 ore pe zi muncite – dupa o iesire la un concert intamplator invitat colateral de D.Z. (o alta supriza foarte placuta: rock extraordinar de bine reorchestrat de o trupa ha! constanteana Vertigo, mai toti trecuti de 40, si ce bine se tineau si dadeau pe scena… si un sound aproape de studio ba!) revenind … noul DJ din Pulse imi spune la un moment dat dansand langa mine “Esti singurul om din barul asta care asculta muzica buna”, la care ii raspund “Esti singurul DJ din barul asta care pune muzica buna”. Bai frate… n-am mai dansat asa cu pofta si ~ fix pah sufletul meu… dah mult! Si nu musai Control-ish like, ci alternativ like, ba punk – adicatela Héroes del Silencio gen :D. Ma simt… ca dupa o perioada de abstinenta nefortata in care uiti cu desavarsire ce-i aia sexul si dai intamplator si fara voia ta de-o pasarica taman pe calapodul tau. De ramai mirat de potriveala, de cum orgasme si cum vin fara sa faci mare lucru pentru asta. Bai… am uitat sa ma distrez! Pastele ma-sii de viata fara alcool:) Doamne cat de bine a fost. “Ma simt fericit ca o jivina saraca”. A fost o zi speciala azi.

E o alta poveste de ce n-am mai ajuns pe USB-ul Pulsului, dar… conteaza mai putin asta. As fi vrut sa fi fost si Octav acolo. Si gagicute misto. Un party reusit. Bai deci omul incheie cu Killers – Enterlude (“We hope you enjoy your stay / It’s good to have you with us / Even if it’s just for the day”). Jos palaria! Comparatia cu sexul nu e deloc fortata si ma simt de parca … “pentru ce drq am trait pana acum” si “asta e scopul in viata, la cacat cu capitalismul necesar”. Tre’ sa-l rezolv pe tataia odata cu lumina, gotta think better.

Nu-mi iau ever BMW sau masina cu tractiune pe spate dupa ce le-am vazut cum fac pe zapada iarna asta. Adica asa pt vara only sau a 2-a sau a 3-a masina de fite, de tinut in garaj. La intoarcere am ajutat cu sufa la tras unii din zapada care derapasera in decor d’aiurea. Sau cand or schimba tractiunea. ‘Caci pe ea de viteza.

Mda, was so fucking good. :) /me happy.
“But I’m a creep / I’m a weirdo / What the hell am I doin’ here?”.

next_evening_in_zi_morning_edit: da’ de fiecare data cand laud P.-ul sau altele ctene cum aduc oamenii (mei) acolo cum se-mpute. minunea nu dureaza decat 1 zi. again playlist-ul obosit, dansat doar pe 2 melodii, frustrare, back2 “lasa ca ajung eu in C.”, etc.

4 Comments

 Add your comment
  1. Culmea, Creep au cantat aseara Kumm cu Ostava (bulgarii invitati) aseara, la MTR, in final. :)

  2. sa traiasca! :)

  3. si ti-a propus sa va mutati impreuna la 5 zile de la seara aia si v-ati mutat dupa cateva saptamani. o “poveste de dragoste”:) de succes. ever since. fara sa cunoasteti, si el la fel. uite ca muzica poate face (si) lucruri bune din/tre oameni. de revenit aici cand se va termina, ca se va intampla si asta la un moment dat.

    evident lucrurile fiind in grafic.

  4. end. 1 an si 4 luni. fost foarte frumos. o minunata reintoarcere catre studentie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.