Postul din 21 septembrie 2013

Foarte mişto prezenţa maşinii de Poliţie aseară la Moonlight Party – o adunare “câmpenească” într-un garaj, pe DJială şi cu oameni drag de ‘altceva’ – care au stat şi au … pur şi simplu supravegheat până pe la vreo 3 dimineaţa fără să intervină din câte ştiu şi la ceva metri depărtare. Şi păreau trupeţii din cartier. Foarte… civilizat.

Bine, plăcutul ăsta vine de la distanţa vârstei în care să umblu fără bilet pe RATC mi se pare ceva ruşinos – pentru că vreau ca serviciul ăla genial de a mă plimba pe mine şi pe alţi 20 cu maşina să fie răsplătit, şoferul ăla să fie plătit, să aibă asigurare de etc. – iar femeia de serviciu din scara de bloc care face curăţenie îi dau bună ziua cu respect – şi-mi vine să-i bag 5 RON în buzunar bonus că face ceva ce eu ar trebui să fac, sau toţi din scară, pe rând, şi o face ea. La 20 de ani să circuli fără bilet era o mare haiducie şi jobul amintit era o ruşine de nu merita nici un scuipat.

#Constanţa va deveni un oraş mişto pe partea de distracţie, se mişcă lent, dar sigur şi pe trend uşor ascendent. Din păcate cred că voi ieşi cu totul din categoria de vârstă până să devină ce mi-aş fi dorit să fie când eram ciutan. Dar pentru Andra…

Leave a Comment

Your email address will not be published.