Postul din 15 aprilie 2014

Concluzii la sabatul de infotainment 1-15.04.2014:

– de când GReaderul a murit, junkul este înlocuit de bârfă şi “ce s-a mai întâmplat, cine, ce a zis” de pe FB. TED-ul cumva e depăşit.
– dar mIRC-ul asta asincron aşa cu poze şi cu commenturi e chiar mişto, umple beton nişte ore de plictiseală. adicţia e tot timpul nasoală, la mai orice.
– şi în readitlater erau destule junkuri şi linkuri ajunse acolo din grabă/greşeală
– aflii de pe fb şi lucruri importante, vin cu un preţ – dar vin
– redescoperi plăcerea cititului pe hârtie
– ar fi mişto dacă ţi-ai putea filtra oamenii şi mai uşor, să dai un indice de valoare informaţiei (tipului de) şi fb să urmărească patern de weight şi să ţi-i prezinte spre rotaţie / top. ceea ce probabil ar face ‘closed friends’ remotelyish.
– excelent! I mean… excelent tool de stalking. unde, când, în ce an, cu cine, cam câţi bani.
– pe partea pozitivă, poţi să ai o felie din viaţă unor oameni (‘ce-au mai făcut’) doar urmărindu-i, chestii banale dar esenţiale. rămâne: e mandatory de ţinut o relaţie la cald cu oameni de peste mari-şi-ţări.
– funcţia de ‘social media’ (aka pozele de la cârciumă, de la event) PR-istic nu-s ignorat, deloooc. au chiar valoare de “cetate”.
– plus emailingul personal aproape că s-a mutat complet pe mesageria FB. cam slăbuţ cu search-ul dar chaty-chatul nu-i chiar de search.
– grupurile pierd mult prin lipsa unei ierarhizări mai bune.

Iar pe finalul perioadei după ce readitlaterul s-a golit am cam intrat din plictiseală.

Leave a Comment

Your email address will not be published.