Philip Larkin

Days

What are days for?
Days are where we live.
They come, they wake us
Time and time over.
They are to be happy in:
Where can we live but days?

Ah, solving that question
Brings the priest and the doctor
In their long coats
Running over the fields.

 

Hours

I have known hours built like cities,
House on grey house, with streets between
That lead to straggling roads and trail off,
Forgotten in a field of green;

Hours made like mountains lifting
White crests out of the fog and rain,
And woven of forbidden music—
Hours eternal in their pain.

Life is a tapestry of hours
Forever mellowing in tone,
Where all things blend, even the longing
For hours I have never known.

2 Comments

 Add your comment
  1. – si Vama regasita intr-un bar mai pe margine, de langa pescarie – margine oricum – mai pe lemnarie, in hamac, cu lene&bere si lipsa de griji. si cu album The Doors G.Hits full in fundal, oh da.
    – si Shabla pierduta cu Cif&Noni&Kirk&pisi, mai schimba locul. ale drq meduze. usoare urofilii, si delfini. adica vine o toamna frumoasa.
    – si aventuri rafting cu Fordul in oras :) pe viitura – pierduta o laba – ceva alcoolizat. cautat-o x2 ori dar c’est duse.

    – si furtuna aia misto in Vama.
    – si kids-i aia de sub ‘sopronul’ Expiratului cum invatau ei sa-si regleze de fapt umori intre ei. si cum se unduiau pe melodiile alea atat de rodate, dar… deh.

    Lumina de August-Septembrie ar trebui inregistrata in cati lucși si urmarita tot globul pe zona asta. da-i clar ca saturatia e un fenomen natural. in variatie veritas. si chiar asa, si-n depresie (corelata se pare cu anii pe lipsa de sex :\), e bine si asa. “Ce-am avut si ce-am pierdut, gen”. Poti sa coexisti in continuare langa ring, dar ‘mai la margine’. Urmeaza vinul si jazz-ul. Hai ca stiai astea.

    DAR! minunatia asta de plaja din Shabla https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10570364_801628606536124_7160915424161443559_n.jpg pentru ca… pentru ca… cu_somn :)

    M

    ————

    ah, si sa ignori – cu buna-stiinta – oamenii care ti se potrivesc, normal ca cei vechi, pah fortare de variatie asa cu_ranga: o prostie. normal e un “echilibrul al echilibrului” si acolo. da’ comunicare… COMUNIcare! pfuu…

    si fu si un SW, (1)4 la numar, bun si ala – cam inghesuit, da’ cu o tzarica de horgasm pah 2-3 The National-e. si un genunchi belit :) fu bine. cu banii in cont, nervii intinsi si exercitii de. o leaca de calatoreale, chit ca pe lungimea cordonului olimbical, care e DĂ! ceea.ce.nu-i.rau ca altceva n’est pas.

    si radioul se pare ca moare, nu atinge cele 130h/luna cerute (d’abia atinge 100), poate cu vreo minune de la 1h/zi .us avuta. cine stie… e o problema de promovare (si timp, si cunostiinte, si munca de culegator/semanator), cred ca. iar Joia pe toamna nu-mi pare, ca nu prea. dar cre’ca o sa ma manance sigur in coeur si o sa inventez altceva, nu dau nume yet. sau nu.

  2. radioul a atins 130h/luna, ai cerut ajutor si ti s-a dat. tre’ insa mentinut si tot o mproblema de promovare pare fi. sau altceva. Get.Joy, sunt curios de-l pastrezi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.