Entry for April 22, 2006

Prima baie in mare pe anul asta. Foarte cald. Vara curata. Plaja goala. Jucat fotbal pe nisip cu Mihnea si Kirk, pe un nisip afanat si de abia intins de utilaje. Apa in continuare rece, dar s-a incalzit cu vreo 2 grade, iar la mal chiar era de baie sa fi avut 16-17 (adica primul metru de la mal – si daca se nimerea si fie si un sant, e perfect). Ma doare capul dar nu stiu daca e de la apa (sper sa nu trag vreo raceala zdravana) sau de la cele 9 beri bautate aseara si prea putin dansate.

Joi, acum doua zile, au fost valuri. Si valuri frumusele-frumusele, de hula. Din pacate am aflat asta prea tarziu – de fapt era in oras cu treaba si am dat sa o vad si pe dansa – ca altfel poate m-as fi cocotzat pe 2-3. Ma zbate gandul sa fac rost de bani europeni si sa montez undeva o camera web. Sa vad intai de ce alea care erau nu mai sunt. Ca e greu sa-ti dai seama cum e marea doar din mirosul aerului, nori si cum se inclina varful copacilor.

Asa… Si inca ceva: de Pasti nu miel ci legume fierte-inabusite cu ficat de pasare. Excelent! Mananci pana crapi!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Entry for April 02, 2006

Prima… plaja pe anul asta. Subtire, PE cazemata, foarte rece afara, desi un soare mai mult decat generos – incat n-a meritat nici o baie, mi-au inghetat gleznele cat m-am balacit ca rata la mal. Sper ca pana la 1 mai totusi sa fac cel putin o baie… e-n joc onoarea mea de …

Mi-am adus aminte de vremurile alea bune cand chiuleam de la liceu ca sa putrezesc putin in nisipul fierbinte doar la suprafata din fata de la Zorile.

1 Comment

 Add your comment
  1. :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.