Postul din 29 august 2009

O Vama plina intradevar. Foarte frumos la inceput pana ce alcoolul zgomotos si vesel din cele doua beri si jumatate (adica la 0.33) si-a facut disparitia sa din creier. Cu dansat pe strada cu necunoscuti, cu schimbat cluburi, cu companie placuta. Foarte misto urme pe buze lasa Corrido Sangria. De ce am cedat atat de usor? <“destinul” meu – o promiscua si jumatate>. Misto replica, dar atentie! este vorba de complexele mele (sunt chiar curios de interpretarea terta, corecta dar nu si politic).

Posibilul enervant L. se juca ca un copil de maidan in valurile nisipos tarshiitoare de la Shabla Tuzla. Si mai sa uit! Am vazut adiacent si malul inalt de la Krapets si piscinele europene aferente caci nu-i de coborit acolo. Arata altfel decat pe Google Earth, locul are frumusetea lui de golf virgin cu padure spre Shabla si-i de explorat si spre Durankulak. Pare insa excelent pentru valuri de surf.

Da’ a meritat tot. Incheiata maiestos, un maiestos urmarit, obosit-penibil prin recurenta incercarii, de un Floyd (ei erau cu maiestria) cu “Comfortably Numb”. Atunci cand “viata se aseaza cumva, toate lucrurile sunt la locul lor” si marea pe amurg de lumina intr-un colt de tara, la o cafia, iti da o confirmare dupa care alergi de multe ori, fara sa stii ce / cum.

“Cum? La 30 de ani, neinsurati / nemaritate si fara copii.”

1 Comment

 Add your comment
  1. Doua chestiuni ce am sa le uit:
    – cum se interpunea C. intre mine si L. care se dadea beata la A. – asta speriat – si privirea aia de “nu,nu,nu… nu te uita, nu-i treaba ta, las-o asa”. foarte involuntara si nu cred c`a fi recunoscuta confruntativ.
    – cand m-a intrebat ala mic, chel si mustacios in Expirat din grupul vecin cand L. se ascundea dupa mine cand se dadeau mosii aia la ea (inclusiv si ala tanar de care se frecase?!): “Blonda e cu tine?”. Ba, ce mi-a placut! Clasa domne. Suntem mai buni ca ele.

Leave a Comment

Your email address will not be published.