Postul din 10 octombrie 2009

Pacat ca n-apuc sa scriu postul asta pe pofta de scris, dar… nu in fiecare zi e primavara.

Blablabla… introducere…
Blablabla am ajuns sa-mi lipseasca prietenia unei relatii feminine. Am scris bine? Ceva de genul. Nu cred si n-am timp sa cred in prietenia aia cu sexul opus ce ar putea fi asexuata (si daca da – ori exceptie, ori motive bune bine intemeiate – gen morala); dar sexul nu e un capat de tara. Poate intregi sau colora un tablou, sau diminua sau alea-alea… Care este, ca oricum se intampla. Buuun, deci imi lipseste asta. Si destul de mult. Incredibil dar… incredibil. Si… tin minte cand am facut-o “prima oara”, am facut-o din ambitie, ca mi se plansese candva ca asta ii lipsea cel mai mult din relatia cu ex-ul: prietenia lui. Adica si ce, io nu pot?! Si-am putut, cand am putut. Cine, ce si cum cred ca se subintelege, nu-i greu.
Sunt satul de discutii la bere despre tehnologie, cate pijde am futut io si cate am pe contorul numit bula samd. Barbatii sunt niste puorci, domne! Auleu, si ce bine e ca e asa. Nu, camaraderie niciodata, cu ele. Si iar, ca sa nu uit – si o sa uit – dar comentariul asta o sa-l las in alta parte… suntem mai buni ca ele pe treaba asta. Ele-s cu “mami”. Mai de corazon ajea.

Bun. Deci s-a inteles? Imi lipseste. Si asa am o saptamana sa ma gandesc la ce vreau, de la 18 ani citire. haha:) Si nici n-am mai scris. Mnasol…

M

3 Comments

 Add your comment
  1. Mah, or fi ele cu “mami”, dar asta poate in alte filme. In filmul meu nu. Nu ma dau nici eu in vant dupa prefacatoriile dintre muieri…dar asa cum nici barbatii nu-s toti niste porci, apai nici ele nu-s toate “mami” si “pitzi”. Baga la cap, ca asa vei avea o mai mare deschidere (putere de atractie ;) si indulgenta :P ) Iar cu salvatul reputatiei in fata colegilor de pahar, poti sa o lasi uneori si in pom, fiindca, believe me, se dau toti zmei pana la cea mai mica proba contrarie. :)) Nu m-am putut abtine. Mami!

  2. fata, cica sambata s-ar redeschide Pulsul, locatie: clubul de sub Champs – vizavi ex-Fantasio. Inca n-am primit reconfirmare de la Dragos.

  3. Uraaaaaa !! :)) Thanks! ;) Om “videa” cum va fi….

Leave a Comment

Your email address will not be published.