Postul din 4 martie 2012

– iar nu am nici un chef să scriu –

Doors Club

  • dacă aş fi ajuns în Club Doors acum 5 ani, eram mulţumit? ba aş fi fost
  • pare o locaţie mai generoasă pt concerte, pe axa Negru Vodă – New York, o combinaţie ciudatî între Fratelli & Pulse. e frumos şi s-a investit enorm (da’ de ce, există olimpiade de cluburi?).
  • îmi aduc aminte cu multă plăcere de începutul Pulsului în 2008 şi de începutul DJ-B a 2010
  • “e ca în Club A”, corect doar (cî nu e!) că e plin tot de c-ţeni. la fel: “precum un club de corporatişti, doar că în C-ţa nu există corporatişti”.
  • a încerca să-ţi aduni oamenii tăi eşuează, mai tot timpul

Există o relaţie viciosă între locaţie – servicii – public – dj şi muzică. Clubul are potenţialul; că oamenii n-ar avea – cum – este întotdeauna – poa’ pen’că-s ultimii din cerc? Sau primii? Clar ţine şi de DJ – cu ale sale intervenţii patronale pe rock vechi pupându-se precum cuiu-n perete cu tot cercul vizual din juru-i.

Cum să faci să-ţi aduci oamenii şi muzica ta aproape? Te închizi în maşină, apartament, cafeneaua din colţ, cum?! To TRIP.

3 Comments

 Add your comment
  1. textul asta chiar ar fi placut sa fie rescris. straduie-te, candva.

  2. ‘e frumos si s-a investit enorm (da’ de ce, există olimpiade de cluburi?)’ niste capitalisti murdari, de-aia care vor sa vanda bere in scopuri comerciale. ptiu!

  3. iar (de) cand Boghi pune indie… mi se rupe-n paishpe de ce e-n jurul meu. poa’ sa fie poleit cu … Aluminium, totul se estompeaza in jur si ramane doar MUZICA.

Leave a Comment

Your email address will not be published.