Postul din 6 iulie 2009

sb
Un we lung cu mai multe sute de km la bord. O (alta) escapada la Sibiu de data cu niste nadabai pe care le-as caracteriza ca cel putin ‘interesante’. De cum incepuse drumul mi-a trecut prin cap: “de bine nu poate sa fie, dar hai sa vedem pana unde pot merge lucrurile si mai ales ce vom invata nou din asta”. Desi in final, la nivel de fapte, s-a intamplat exact ce trebuia si ma asteptam sa se intample, fiind chiar placut. De spicuit dintre negrele premiere:
– sa mergi cu o fosta intr-o calatorie, dar ea sa-ti declare pe drum ca in seara respectiva vrea sa faca amor cu un tert si tu sa nu-i stai in cale. urlete, plansete si josnice amenintari.
– si una de care ma temeam demult, si cumva ii eram curios in intampinare: un booty call cu tine in pat, intr-o nesimtire crasa fata de intimitatea ta si a celui de pe fir intrerupta doar de “ce-ar fi sa te duci sa vb la baie”. nu vorbim de aceiasi persoana.
Cu cat timpul trece cu atat ma aproprii din ce in ce mai periculos de portbagajul din visul lui Luca. Dar lucruri noi invat: ma intereseaza in mod deosebit dependenta de neurotransmitatorii anti-fericire, adica de mizerii. Si sunt cu adevarat nebun, imi distorsionez realitatea. Creierul meu trebuie sa fie in permanenta ocupat cu chestiuni creatoare altfel ma intorc impotriva mea. La SB n-am aflat ce vreau de la viata, iar pentru rapoartele de activitate imi mai trebuiau date. Gomorra n-am vazut ca n-au vrut sa ma lase sa cumpar 5-6 bilete cat ar fi trebuit sa-l faca sa-l ruleze, se pare ca trebuia sa fie un act de cultura de masa. Pacat de afisul surprins pe graba si de indicatiile simpatice spre cinema ale localnicului intrebat. Poate il prinz alta data. Frumosi mai erau adolescentii de la terasa de langa Cinema Arta, toti patru si fetele si baietii – youth. Fete frumoase-n Sibiu, casele 1800+ mai de apreciat decat 1400+; pielea-mi facea o puternica nota discordanta bine ca stiu sa vorbesc corect, iar parcul din spatele hotelului este mega-minunat (insa sub Romanescul Craiovei totusi :) ) continuandu-se chiar cu padurea spre Palninis – n-am reusit sa-i termin potecile pana la urma desi facute-n mai multe reprize.

Dar… a fost si partea buna. Vazut jumate din Transfagarasan, mai putin impresionat, de bifat clar si oricum ramas si loc pentru o data viitoare (eventual chiar cu masina mea, si la volan). Iar de trecut, am trecut si prin Busteni la un gratar unde am invatat total suprinzator niste lucruri despre mine si despre ascendentul meu * privite tert. Duminica s-a lasat cu o Shabla – blabla Shabla, vizibilitate redusa < 5 m, prins ploaia in apa – vazut frumos sub, si foarte interesante jumpurile la care n-am participat decat cu unul timid actiunea-i derulata la persoana I parandu-mi-se insa puerila (oare numai adrenalina din nervi imi excita creerul mai nou? desi nu, submersia a ramas la fel de interesanta).

Oricum vesti bune viitorul are. Escapada s-a lasat cu numere de telefon sterse si YM-uri puse pe ignore, ca e prea mult. Chestiuni deja incalcate azi, dar fie!

*
– usor nebun
– usor gay, efeminat
– omega male, nedominant
– parte agresiva
– inf
– nasol cu autoritatea
– defocalizat
– moale – tare

– sensibil
– de treaba
– istet
– ancorat, carring & empatic
– saritor, helpfull, altruist
– rac

1 Comment

 Add your comment
  1. legamantu-mi de tacere a durat fix 1 zi. asa previzibil, pfuuu…

Leave a Comment

Your email address will not be published.