Postul din 12 martie 2011

Puştiul din Pulse care aşteapta să se elibereze toaleta ca să vomite. În pişoar a zis că n-are loc şi n-ar fi vomitat în chiuvetă că n-ar fi fost frumos şi “nu se cuvine”. Rău nu părea să-i fie tare. Şi dansa atât de frumos – tinerel-pişpirel tocilărel aşa – stângaci, dar cu frumuseţea omului ce ejaculează liber pe ringul de dans. Pe dubstep – că-i muzica generaţiei lui. Fost impresionat. Nu m-ar mira deloc ca odată liceul terminat să-şi caute orizonturi vestice. Păcat, îi pregătim pentru export. În contrast cu alţi (zeci de) ţărani care scuipă în gura fetelor ce le refuză avansurile insistente.

Mor… de sete că mă costa freo patru sute de lei ca să beau o bere frumoasă la Bucureşti. Cândva banii de naş ş-un covrig ajungeau.

3 Comments

 Add your comment
  1. haha… iata ca fura si urmari http://img62.imageshack.us/img62/2244/agasata.jpg sincer … sunt indirect mandru de asta. “DOMNISOARELOR SI DOAMNELOR / Sunteti in Club Pulse ca sa simtiti bine / Impreuna vrem sa / REFUZAM COMPORTAMENTUL NECIVILIZAT / Oricine se simte AGASATA in Club Pulse de catre ***** nu inteleg de vorba buna ca nu e loc nu trebuie decat sa se adreseze oamenilor de la ordine si de restul ne ocupam noi.”

    f curios cine l-a scrijelit si “cenzurat”. din cate am inteles nu-i primul afis (rupt).

  2. si un fel de razbunare, la uite… aproape 1 an distanta. e posibil ca P. sa moara in fata concurentei capitalist organizate.

  3. a murit, chiar in prima/vara aia. “in plus” s-au mai deschis inca 5=2+3. era vorba de pionerat, cumva, post hai-sa-distrugem-cultura-n-Cta-pea-like corelata cu o crestere importanta a mediului universitar local (actorie, psihologie etc.)

Leave a Comment

Your email address will not be published.