Entry for July 29, 2007

Acest weekend. Vineri. Vineri… nu stiu ce am facut, probabil am lucrat si am baut bere in jur de miezul noptii as usual. Sambata… Chituc (spre Periboina). Nice, prieteni buni, berica, micarie, fripturici, fotbal pe plaja, valuuuuuri… (si iar am uitat sa fi luat placa mica, nu pentru mine ci pentru copii). Sambata seara… Vama! Se stie. Iar duminica o minunata Shabla, cu marea ceva agitata la mal, cu emotii cand intrau gagicile in apa, dar de o claritate extraordinara. The best ’till now! Am descoperit un deal sub apa mai spre larg cu varful la 2-3 m adancime unde am reusit sa cobor pe ‘culmi’ sub 7 m, dar mi-au cam facut urechile poc! si nu-i placut sa iti pierzi usor auzul chiar si temporar. Popescu o adevarata revelatie marina, scafandru de scafandru, ne-a facut pe toti, dat naibii dupa ce ca si cobora la x m se mai plimba si juma de minut pe acolo.

Minunat locul ala (desi incep sa ne plictisim usor-usor? ne mutam 50 de m mai la S?:D ) si mai inspre larg Corina a vazut o pisica de mare mica cat o meduza medie. Descopar noi frontiere, cu cat inaintezi in mare cu atat gradul ei de viata si diversitate creste (ca si pericolul).

Imi aduc aminte de o Vama anul asta de curand cand eram cu Geops, Cif, Razvan si Kirk si ne intorceam si eu cu Van si Geo eram in spate in Dacia lui Cif morti de beti dormind cu capul balosit atarnat pe spate sau pe genunchi. Nu-mi aduc aminte nimic dar cred ca faceam o poza de milioane. Ah! si e frumos cand (te) iubesti… iti aduce aminte ca mai exista si altceva important in viata asta decat munca.

Leave a Comment

Your email address will not be published.