Postul din 19 aprilie 2009

18-19 decembrie 1998

[…] Sunt doua alegeri pe care le faci (din care una in fiecare dimineata). Prima este ca acel sine-interior sa fie ceea ce conteaza cu adevarat (pentru ca-i singurul care este, si poate fi; altceva nu merge – in definitiv). A doua, alegerea de fiecare dimineata, tine de cum sa vrei sa fie totul in rest, ce a mai ramas daca extragi acel sine-interior, sub ce forma sa fie. Si oricum, tot ce este, este si din interiorul tau, caci altfel nu are cum sa fie. Doua alegeri. Asa sunt lucrurile.

[…]

Maine dimineata ma duc acasa, sa petrec Craciunul. Are sa fie frumos, deoarece (re)simt valoarea lui “impreuna”. (De fapt aceasta este Craciunul).

1 Comment

 Add your comment
  1. ha! deci ideile astea le aveam in cap de… 14 ani :) au fost “necesari” toti atatia ani de inceput de alcoolism si 1 experienta mushy-puff ca sa mi se confirme ca ‘e ceva acolo’. dar uite ca stiam asta de la bun inceput de fapt.

    le: pai vin din impartirea constiintei dupa modelul freudian pe care-l studiasei atat atunci, model care a fost elaborat pe consum verde; o trecut ceva timp sa le testezi, atat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.