Postul din 20 noiembrie 2014

Acu’ ceva zile am venit spre dimineaţă de la un event (de fapt de la event-uri plec relativ repede, dar o ard în oraş până spre zori), am pus aparatul foto la descărcat şi – contrar logicii clare că dacă am să mă întind va fi ultima acţiune pe seara aia – I did. Cred că am adormit în aer în timp ce mă apropiam pufos de saltea. “Nu mai am 30 de ani” – două nopţi pierdute (şi consecutive) pe săptămână mă pun în fund. Iar evenimente în fiecare săptămână mă termină. Am vrut mult dar nu duc :) las’ să ducă şi alţii, mai pe roade aşa – că mult entuziasm strică la tenul de bebeluş. Am căpătat însă o uşoară expertiză piaristică/’party planner’ pe care inginereşte aş vrea să o folosesc să hackuiesc mecanisme actuale de promovare. Dar una peste alta, lasă asta… ratele&şi mai vorbim.

Avuserăm alegeri prezidențiale – neo-comuniştii au pierdut pe mâna lor, şansa de reformare a statului poate continua, pfiu! “Om trăi şi om vedea” vorba vorbei. Oricum fu pe un pulseu de entuziasm, şi – e pentru prima dată în viață când am rîci electorale. Şi ăsta-i semn de îmbătrânire.

Jobul la RC s-a ‘terminat’ cu previzibila decizie de încetare de contract în urma multiplelor întârzieri a plăților – chiar mai am freo două luni de încasat – pe care foarte probabil n-am să-i văd curând. Mă întreb dacă la sfârşit de an totuşi să n-o închei tranşant. Habar nu am dacă a fost o idee bună să mă duc la program, nici măcar nu ştiu dacă i-am ajutat cu ceva până la urmă, pe mine nu prea dat fiind că anul ăsta deşi am încasat mai mulţi bani n-am reuşit să plec nicăieri în afara perimetrului vechi. Ceea.ce.pt.mine = failed. Însă am început să apreciez avantajele & eficiența unui program fix și unui birou. Acasă este foarte multă lăbăreală delăsare.

Asemeni proiectul BC e cazul să-l închid. Mă rog, să-i las să-şi pună videoclipurile grămadă, dar să nu-i mai stârnesc spre socializare că e cazul să accept: nu vor, nu ştiu, nu încă. Fu o cărămiduţă, sper să apară şi alte heirupuri. Radioul însă merge bine: audiență mai mare și prag de rating trecut, redactor nou – de bine, pe creștere. Sunt curios însă dacă la nivel personal faptul că n-am să mă mai agit pe urbe are să-mi convină :) de aceea vreau să o ard o ţârică pe scris / filme; creativitatea tre’ să iasă pe undeva altfel înăuntru singurică naşte monştrii – precum prea-bine ştiu.

No girl. Şi nici… și nici n-a.

Tot ce vreau de la viaţă e să vină vara următoare. Mii de euro ca să fac iarna în altă parte n-am fost în stare să strâng, şi foarte probabil nici n-o să. Mi-am mai zis că iarna asta să dau drumul un pic la ţava depresiei, să-şi facă de cap – că doar n-om muri din asta, să las natura să-şi urmeze cursul, așa ca variație.

Sunt o groază de lucruri / surprize care nu sunt în controlul / calculul tău ca spre exemplu… dacă barilul de petrol scade sub 60$ Rusia ar putea intra într-o nasoală recesiune economică, care culmea cu Kievul luat cu tot (deși puțin probabil – UKR va fi în stare să se lupte până la ‘ultimul cartuș’) are să-i afecteze doar pe ei în bula lor, cu toată interconectarea și interdependența globală.

2 Comments

 Add your comment
  1. ntz, luat $ de la RC.

  2. “să dau drumul un pic la ţava depresiei” bad ideea, never again. cu monstrul asta tre’ luptat zilnic, ca doare tare si face qualia d’pateo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.