Postul din 10 august 2016

Am terminat Litrarul, deşi poate versiuni finale ar mai putea fi – de dezvoltat, oh da… dar are ceva din bijouxul pe care mi l-am propus. Aştept totuşi să-i scanez şi artwork-ul – pe care-l merită :) Şi ăsta e cel mai important lucru din viaţa mea din ultimile luni – bine sunt, dar ăstuia-i dau valoare. A mea, a mea. Muncă neimportantă – deşi… iar rost de învăţări şi de proiecte mişto sunt. În continuare cel mai bine la muncă este în pauza de prânz când mă duc la Starbucks şi mă scălămbăi pe foi albe – de trece timpul… ca_şi_acum. Există asemeni alintul gândului demisei dar fac efortul de imaginaţie a unei familii cu doi copii şi îmi trece. Pe concediu poate-poate-poate o pui de-o Lișboa – ptiu-ptiu, Doamne ajută!

Am tras o Vamă mişto cu Muf şi Pax şi din găşti de Buc, de-o uns pe suflet cu prins diminățuri la răsărit… “[…] la răăăăsăăăriiit”. Else? Romane? Ntz. Teatru, subţire pe vară dar încă e – în categoria independent-mişto de la actori pentru actori. Azi am luat o semi-pauză de la worci că era cazul, am fost călărit bocu’ în ultima vreme – nişte management cumva emoţional a’ci n-ar strica. Organizând timpul, vremea trece lucrând cu tine – deşi ca scop, în lipsa de, nu scapi. Nobody does. Însă vine acum #Septembrie şi va spăla tot-tot-tot. Să fie şi nişte valuri, deşi umărul e-n pioneze destul de nasol.

Şi ce-i tot aşa de mişto este escapada fix după-muncă cu nasu-n soare printre arbuștii de la Eden: cum pocnesc arcadele ca nişte arcuri tensionate de o mâzgă care vrei nu vrei, se adună şi care – la naiba – ocupă cel puţin 8 ore pe zi. Anormalitatea normalităţii. Şi când nu ajung, fiind acasă, mă observ cu draci şi… “ce s-a întâmplat?” ah… n-am fost la Eden azi :) Locul unde cu Lequ-n weekend stăm cu orele ca în lentoarea şi în bunăvoinţa tinereţii. Ptiu-ptiu, ptiu-ptiu!

1 Comment

 Add your comment
  1. “Aseara am fost si m-am imbatat. Fost ziua lu… H. si dupa ce am stors ce era mai bun din CV am ajuns in … B. si erau niste tipe foarte under-aged. Mai mult under decat aged. Io m-am dat la sor-sa care era mare – de fapt nu m-am dat ca am stat pe loc beat fara sa fac nimic. Si la un moment dat erau niste dansatoare, dar cand… plecasera. Si aia “mica” vroia sampanie si era prea scump. Si beat rupt am ajuns in CTRL, si erau acolo – erau? ca m-am chinuit sa-mi dau seama daca imi joaca mintea feste sau chiar erau ele – era J. care venise cu aia tatuata. Bai si ma enervam maxim… imi venea sa o bat! Ce dracu cauta la ora aia acolo? Si cu buricul gol si cu tatele pe afara, si ce draci se machiasa ca o c. – ce drq facea … si nu-i ajungea sa vorbeasca doar unul, ce tot drq o ardea cu 10?!”

    Bine ca n-am verbalizat / actionat nimic – …sper. M-am babit :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.