Postul din 1 noiembrie 2018

Mă mirăm că Parcul Tabacariei este așa de curat în ultima vreme.

Am fost vreo trei-patru ani la rând să-l curăț de 25 septembrie însă se umplea la loc în câteva săptămâni. Inițial am zis că măcar e o acțiune civică care face un pic de lumină, dar după care mi s-a făcut lehamite și am renunțat. Dar la cărarea de pământ spre plajă după Casa Căsătoriilor n-am renunțat… până când într-o zi mi-am propus să mă lupt cu o groapă de gunoi creată într-una din gurile de evacuare. Nu mai știu cum a fost, dar am întârziat teribil de acea zi națională de curățenie și când am ajuns pe la un 16… surpriză! Groapa aia – greu accesibilă și semi-periculoasă – era deja curățita. Altcineva о făcuse. M-am bucurat tare mult.

Azi am văzut că de fapt (periodic probabil) o trupă de studenți cu treninguri personalizate (ceva cu verde, nu mai îmi bate privirea așa departe) strângeau gunoaiele din parc. Mi-a dat cu șoricei. Uite mă, că… Mda, se pare că sfârșit de lună mă prinde în BXL, cumva o restanță pe todolistul meu, și o surpriză plăcută că după Buc următorul ciclul ar fi mai la deal pe “celebra” axă Negru Vodă – New York.

Limba de pantofi din Sport Vision imediat în mall era însă legată de un tag price ca să bipăie la ieșire. Ăștia suntem: jumi-juma amestecați.

7 Comments

 Add your comment
  1. postponed

  2. yet postponed

  3. reluat-ish, cu flop-risc ridicat

  4. în Bxl continuish de prin august. pt mine ro e much vivid. aici ar ieți $ mai mulți, dar dacă-i cheltui în Buc. nu e de termen lung. dc vrei să ai o viață ușoară ar fi bine să ai pielea albă și să vb franceză sau italiană.

    sau n-am avut eu timp să mă adaptez. slăbuți pe boschetareală, deși stau bine la capitolul baruri. asta ar putea fi o oportunitate. oraș bike friendly.

  5. hited 16/9 so going back home. nu ma vad la anu’ aici.
    later edit: ba chiar un serios 17/11.

  6. back:
    “Ты ни оглох”
    […]
    “Вот поэтому Ты слышишь меня”
    https://www.youtube.com/watch?v=M_CZTi8L29c

Leave a Comment

Your email address will not be published.