Postul din 1 noiembrie 2018

Mă mirăm că Parcul Tabacariei este așa de curat în ultima vreme.

Am fost vreo trei-patru ani la rând să-l curăț de 25 septembrie însă se umplea la loc în câteva săptămâni. Inițial am zis că măcar e o acțiune civică care face un pic de lumină, dar după care mi s-a făcut lehamite și am renunțat. Dar la cărarea de pământ spre plajă după Casa Căsătoriilor n-am renunțat… până când într-o zi mi-am propus să mă lupt cu o groapă de gunoi creată într-una din gurile de evacuare. Nu mai știu cum a fost, dar am întârziat teribil de acea zi națională de curățenie și când am ajuns pe la un 16… surpriză! Groapa aia – greu accesibilă și semi-periculoasă – era deja curățită. Altcineva о făcuse. M-am bucurat tare mult.

Azi am văzut că de fapt (periodic probabil) o trupă de studenți cu treninguri personalizate (ceva cu verde, nu mai îmi bate privirea așa departe) strângeau gunoaiele din parc. Mi-a dat cu șoricei. Uite mă, că… Mda, se pare că sfârșit de lună mă prinde în BXL, cumva o restanță pe todolistul meu, și o surpriză plăcută că după Buc următorul ciclul ar fi mai la deal pe “celebra” axă Negru Vodă – New York.

Limba de pantofi din Sport Vision imediat în mall era însă legată de un tag price ca să bipăie la ieșire. Ăștia suntem: jumi-juma amestecați.

8 Comments

 Add your comment
 1. postponed

 2. yet postponed

 3. reluat-ish, cu flop-risc ridicat

 4. în Bxl continuish de prin august. pt mine ro e much vivid. aici ar ieți $ mai mulți, dar dacă-i cheltui în Buc. nu e de termen lung. dc vrei să ai o viață ușoară ar fi bine să ai pielea albă și să vb franceză sau italiană.

  sau n-am avut eu timp să mă adaptez. slăbuți pe boschetareală, deși stau bine la capitolul baruri. asta ar putea fi o oportunitate. oraș bike friendly.

 5. hited 16/9 so going back home. nu ma vad la anu’ aici.
  later edit: ba chiar un serios 17/11.

 6. back:
  “Ты ни оглох”
  […]
  “Вот поэтому Ты слышишь меня”
  https://www.youtube.com/watch?v=M_CZTi8L29c

 7. https://www.pexels.com/de-de/@kerem-wites-3622082
  or

  NUTAKU Hack AUGUST 2020

  KW:
  Nutaku Money Hack OCTOBER 2020
  NUTAKU Gold Generator Free Download OCTOBER 2020
  Free Nutaku COINS No Surveys OCTOBER 2020
  Nutaku Hack OCTOBER 2020
  Nutaku Gold MONEY Coupon Code OCTOBER 2020

Leave a Comment

Your email address will not be published.