Ovidiu

Nu stiu ce am cautat la Bucuresti. Treaba n-am avut da’ pt Dacris am picat totusi bine, cum banuiam. Pana la urma concertul din Laptarie cu The Amsterdams a fost misto, in asteptari. De fapt a fost mult mai misto. Ma gandeam ce poate fi frumos la varsta asta, sau una mai frageda, in afara de a intemeia o familie… sa faci poezie la corzile unei chitari pe-o scena. Faceau. “Pe genul” nobil asa. Acum ‘Taking care of Anna’ a fost atat de la locul ei; si nici de data asta n-au cantat ‘Petrolize all mice’ – o fi o chestie de (c). Vlad, tot ca ‘de obicei’, a batut in tobe mai ceva decat trupa, ce misto transmitea catre public, acum gasesc intemeiata disonanta fata de grup. E peste, si ar fi ceva sa-i iasa treaba lui. Si l-am gasit pe solist justificat in aroganta sa hartistica, e de acolo. De fapt mi-am schimbat perceptia de cand l-am vazut dansand prin cluburi … cu devotament. Hai ca nu vreau sa fac o cronica de groupie.

(as a gay groupie that I am I can say that http://lupinguri.blogspot.com/ really pays my time)

Foarte misto in Control. In sfarsit “the club”. Ne-am cam dansat, ne-am cam betivanit. Cred ca dam misto pe o alta retina, mai ales cand ne imbrancim spre pogo. Mi-am permis sa ma pierd: dansam spre final cu ochii inchisi si cand ii deschideam eram intr-o cu totul alta parte a ringului. M-a uns pe suflet cand au pus Evil si majoritatea stiau versurile pe de rost. Sentiment ciudat de acasa. Deci se poate, deci exista si aici o “piata”. Si as fi avut un alt playlist pentru zbantuiala, cel de-a pus muzica-n Suburbia dupa concertul de data trecuta o facea bine.

Stiu de ce nu mai citesc carti. Si aceasta non-relatie cu Lore din ultimul timp devine din ce in ce mai interesanta. As vrea sa-i ajung la radacini, dar nu singur. Ori R. a avut dreptate in ceea ce ma priveste ori lumina a disparut mai tarziu anul acesta si blestemata depresie de noiembrie a intarziat putin. A fost un an interesant. (As vrea sa aprofundez psihologia moderna si sa stiu mai multe despre biochimia creierului si alte lucruri inrudite.) Fara legatura, am inceput sa am blocaje destul de serioase cu munca si poate-poate ma paste o “hibernare” ca anul trecut. Dar pana la urma nu cred ca este important. Nu vreau sa anchilozez singurel intr-o casa mare si goala. Ca n-am. Astazi a fost ziua Andrei: “duoi dani”. Macar poze sa uploadez.

7 Comments

 Add your comment
  1. Mulţumiri pentru menţionarea prietenoasă.
    Şi bravo în rest, you have a way with the words.

  2. dilema elucidata: pt ca mirosea ATAT! de bine.

  3. si n-am uploadat nimic.

  4. ar trebui sa fiu mai atent la ce-mi doresc…

  5. si pentru ca afectivitatea era puternica si la fel exprimata ca si-n papureanu.txt – putin prin vorbe.

  6. “As vrea sa aprofundez psihologia moderna si sa stiu mai multe despre biochimia creierului si alte lucruri inrudite” oh, you did – you did :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.