SCO 15 – 19 IRE

Intr-o zi de luni uitasem de scris (si ma apucase panica), dar mi-am adus aminte miercuri si m-am linisitit(si pac!). Tot toata ziua de miercuri petrecuta cu tataia Ion la Reg. Com. pe drumuri spre Sacele si inapoi dupa acte si potriveli la toate ghiseele-n ultimul moment si sincope si… prea s-au potrivit, in karma spiritus santus!

Sunt foarte bune pauzele.

Mi-am luat si asta de la Carturesti. Ma asteapta si Challengers-u acolo cuminte, ca nu-l ia nimeni, doar sa-mi pun odata muzichie-n masina. Update: se pare ca Maximo Park & WAS nu-s nici la Carturesti Buc :/ , deci nu se vand decat blockbusterele, asa cum e si normal.

Aleea Orhideelor failed as scris oare lucrul asta rocks my world?

emptyness

Despre “tara mea de cacat” – o colectie de linkuri de rssuiala despre “Romania maro” n-am sa scriu, ca-i prea mult research de facut, dar…. nici un dar. De fapt totul este ok. Unde si cand am sa calatoresc anul asta.

Iar Snails did rocked the Funk Hotel, pardon church… nevermind! Restul fu semi-teapa. Si daca ma mai duc la un concert cu amsterdami lesinati o sa tampesc. Exista si sange proaspat. M-am simtit ca un turist in Buc zilele astea. Tare mi-as dori acelasi lucru macar o data in Constanta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.