Entry for April 15, 2006

A doua plaja pe anul asta si… prima semi-baie! Semi… ca n-am intrat cu_capul, era prea rece, mi-era lene. Am intrat cu ambele costume:) Si nu, nu aram ca o foca, ci ca o gravida. Si nu stiu daca am sa ma mai tund pentru data viitoare – desi daca era peste drum o frizerie trageam un 1 – peste doua saptamani n-o sa mai fie nevoie poate nici de costum.

Norii ne-au jucat feste. Ne-au tinut in sah si soarele a fost cu tiraita, pe bucatele. Dar si cand a fost… ah! Merita muncit o saptamana intreaga pentru o zi de trandaveala-n nisip. Toate peisajele alea solare de un albastru auriu cu catva nori si ceva nepasare. Bineeee… Gandurile dezlanate frumos si moi ca un ghem de ata despletit si lasat in pace. Si o super constiinta de sine. Ma gandeam ca sunt foarte multumit de mine ca ma trezesc in fiecare zi la ora 13. E modul meu de a ma razvrati si de a ma alinta, si e doar ‘altfel’, caci in final tot 8 ore de munca sunt pe zi si tot 20 de zile pe luna. Minim. Desi sunt constient ca anume copilaria asta nu mai poate sa dureze foarte mult. Dar macar inca 1-2 ani.

Partea nasoala e ca a trebuit sa spal la costume de parca spalam rufe, ca erau ‘multa’. Imi aduc aminte de niste reclame mai de demult: “Eu, sa spal si sa calc?”.

1 Comment

 Add your comment
  1. 4 ani jumate – and still counting!:)

Leave a Comment

Your email address will not be published.